O nama

Finwelt d.o.o. Banja Luka je osnovan krajem 2006. godine.

Osnovna vizija kojom su se vodili osnivači Društva bila je da svojim klijentima ponude usluge poslovnog, finansijskog i računovodstvenog savjetovanja.

Osnivači Finwelt d.o.o. Banja Luka su procijenili da na tržištu postoji potreba za pružanjem pomenutih usluga na moderniji i profesionalniji način, koji će potencijalnim klijentima unaprijediti biznis, a neće predstavljati samo puko ispunjavanje zakonskih formi i obaveza.

Od samog početka poslovanja Finwelt d.o.o. Banja Luka je stekao povjerenje svojih klijenata koje se iz godine u godinu dodatno učvršćuje. U prethodnim godinama Finwelt d.o.o. Banja Luka je konstantno proširivao paletu usluga koje nudi tako da pored pomenutih usluga poslovnog, finansijskog i računovodstvenog savjetovanja svojim klijentima trenutno nudi i sljedeće usluge:

sudsko vještačenje ekonomske struke,
due diligence analize,
usluge ovlaštenog procjenjivača ( vrijednosti kapitala preduzeća, imovine i sl.),
izrade poslovnih planova,
izrade studija izvodljivosti i
registracije privrednih društava.

Vodeći se filozofijom da je “najbolja preporuka zadovoljan kupac” Finwelt d.o.o. Banja Luka je do sada pružao usluge većem broju klijenata koji posluju u različitim oblastima, od renomiranih međunarodnih kompanija, preko uspješnih domaćih preduzeća do javnih preduzeća i državnih ustanova.
U prethodnom periodu, koji je obilježen brzim i dinamičnim razvojem Društva, posebna pažnja je posvećena stručnom usavršavanju radnika i sticanju novih znanja koja su omogućila dalje proširenje asortimana i podizanje kvaliteta usluga koje pruža Finwelt d.o.o. Banja Luka.
Cilj kojem će radnici i menadžment Društva u budućnosti težiti je dodatno podizanje kvaliteta usluga i fokusiranje na potrebe i zadovoljstvo klijenta.